გრინვილის ლოგო ინგლისური
__wf_დაცულია მემკვიდრეობა
საცხობი

⁠რულეტი “თაიგერი”

March 14, 2024
5 წუთის წაკითხვა
პოსტები
⁠რულეტი “თაიგერი”

რულეტი “თაიგერი” უგემრიელესი კრემით:


✅ 7კვერცხი
✅ 7 ს/კ შაქარი
✅ 7 ს/კ ფქვილი
✅ მწიკვი მარილი
✅ ვანილი
✅ 18 გრ გამაფხიერებელი

🥣 კვერცხის ცილა მწიკვ მარილთან ერთად ამოვიყვამოთ მასის გამყარებამდე და ეტაპობრივად დავუმატოთ: კვერცხის გულები, შაქარი, ვანილი  გამაფხვიერებელი და ბოლოს ფქვილი ჩავაცრათ
პატარა ჯამებზე ამოვიღოთ  ცოტა ბისკვიტის მასა, ერთს 1ჩ/კ კაკაო დავუმატოთ, მეორეს 2ს/კ რათა უფრო მუქი გამოვიდეს. ვაცხობთ 180 გრადუსზე 30-35 წუთი. ცხელივე გადავახვიოთ გაგრილებამდე

🧑‍🍳 კრემი
✅ 200გრ ოდა
✅ 500გრ. რძე
✅ 100 გრ ფქვილი
✅ 100გრ შაქარი
✅ 3 ცალი ვანილი
✅ ლიმნის ცედრა და კონიაკი

ავადუღოთ რძე, დავამატოთ წინასწარ კარგად არეული ფქვილი, შაქარი და სწრაფი მოძრაობით  კარგად ავთქვიფოთ, მაშინვე გასქელდება, ვშუშოთ 10 წუთი
🧈 კარგად ამოვიყვანოთ ოდა, დავამატოთ ნელნელა გაგრილებული რძის ფაფა+ვანილი კონიაკი და ლიმნის ცედრა
🥮 ტორტის ბისკვიტი გავყოთ შუაზე სამ ნაწილად, მრგვალ ფორმაში, გარშემო   შემოვახვიოთ ლენტი
სამივე ნაწილკ დავნამოთ მარწყვის სიროფით და მარწყვით, ყველა ნაწილს გადავუსვათ კრემი. ბოლოს კი შევდგათ 1სთ მაცივარში კარგად გამყარებისთვის
🥮 გაგრილებულ ბისკვიტს გადავუსვათ  კრემი და გადავახვიოთ, დავაყოვნოთ 5სთ მაცივარში, უმჯობესია მთელი ღამით

გააზიარეთ ეს პოსტი